LISTA: 9 Kraftfulla Kosttillskott För Dina Muskler – Bli Stark Som EN BJÖRN

Visste du att en grizzlybjörn kan lyfta tyngder som nästan är lika tunga som deras egna kroppsvikt? Dessutom har alla typer av björnar otrolig styrka och kraft. Så det är inte konstigt att människor vill bli starka som en björn. Det har visat sig att med hjälp av vissa sorters kosttillskott, så kan de uppnå detta mål.

Från att bära tunga kadaver och flytta stenar till att flytta stockar – alla dessa saker kan göras av björnar utan problem. Såklart så vill du antagligen bli stark av en helt annan anledning, men du kan använda dig av dessa djur som en förebild. För en imponerande styrka och kraft, så måste du inkludera passande kosttillskott till din träningsrutin. Det finns dussintals produkter som detta på marknaden, men vi har gjort en lista på de bästa.

 • Få mer information om de bästa kosttillskotten för musklerna
 • Ta reda på hur dessa produkter fungerar
 • Lär dig mer om deras effekter

Så, är du redo för att börja ryta? Vill du bli stark? Känn energin, kraften och styrkan i dina muskler med några av dessa produkter!

1. Kreatin – bygger starka muskler

Typ: Organisk förening
Pris: Lågt till högt
Smak: Beskt
Effekter: Få mer energi, boosta dina musklers uthållighet och bygg muskelmassa
Effektivitet: Mellan till hög

En sak ska vara klar – du kan inte besöka en hälsokostbutik (vare sig det är en online eller en fysisk butik) som inte har åtminstone en kreatinbaserad produkt. Detta är utan tvekan en av de mest populära produkterna av just denna typ. Om ditt fokus är att bygga muskler och bli stark, så måste du inkludera denna naturliga syra till din plan. Flera studier har visat att kreatin hjälper personer att bygga muskelmassa. Med andra ord, så får det musklerna att växa snabbt. Ingen vanlig diet kan hjälpa dig att uppnå detta mål på en så kort period.

Kom ihåg att människokroppen naturligt tillverkar kreatin, men det är relativt små mängder. Denna mängd påverkas också av åldersprocessen. Precis som att björnen behöver bär och honung för energi, så behöver dina muskler kreatin. Det som är bra är att tillverkare har gjort kreatin tillgängligt i olika former, som vätska, pulver och piller. Vilken som helst av dessa former kommer att hjälpa dig få mer energi till dina muskler och boosta deras uthållighet. Följ instruktionerna för att undvika biverkningar.

 • Kreatin är en naturlig syra som är bra för personer som vill bli starka
 • Det bör användas som det instruerats för att undvika biverkningar
 • Kreatin hjälper folk att bygga muskelmassa och förbättra uthålligheten

2. Protein – viktigt för att bygga muskler

Typ: Protein
Pris: Låg till mellan
Smak: Neutralt
Effekter: Reparerar muskelvävnad och bygger muskler
Effektivitet: Mellan till hög

Tänk på proteiner som byggstenar. Processen av att bygga muskler skulle inte kunna vara möjligt utan protein. Bodybuilders och atleter använder sig ofta av protein efter sin träning. Anledningen är enkel – kosttillskott med protein är inte bara till för att bygga muskler, utan också för att reparera vävnad som finns i dessa områden. En ansträngande träning kan definitivt tära på denna vävnad, och med protein kan du bli och fortsätta vara stark utan dessa problem.

Du kan hitta olika former av protein på marknaden – vassle, soja, ägg, etc. De flesta föredrar vassleprotein. Detta är en högkvalitativ form av protein som är lätt att absorbera och smälta. Man kan använda sig av det i form av shakes, pulver och piller. De flesta använder sig av shake. I vilket fall som helst, så kan du förvänta dig att bygga upp nya muskelmassa. Den enda nackdelen som kopplats med premium vassleprotein är priset, men resultaten gör att denna produkt är värd det.

 • Protein är nödvändigt för att bygga ny muskelmassa
 • Vassleprotein är ett av de bästa alternativen om du vill bli stark
 • Denna produkt kan vara kostsam

3. PWO – produkter du tar innan träning är lika viktiga som kosttillskott innan träningen

Typ: En variation av produkter
Pris: Lågt till högt
Smak:
Effekter: Uppbyggnad av muskler, återhämtande av muskler och ger energi till kroppen
Effektivitet: Lågt till högt

Styrkan hos en björn kommer från dess diet. Om den får rätt typ av mat, så kommer den ha energi och kraft till att överkomma vilket hinder som helst. Människor har PWO. PWO (pre-workout) är en term som används för kosttillskott som tas innan din träning. Genom att välja de bästa produkterna för PWO för att få kraftiga muskler, så kommer du att kunna förbättra din atletiska prestanda. Enkelt sagt så kommer du att få ut det mesta utav din träning och det betyder självklart att du också kommer bli stark.

Stänger, pulver, vätskor, kapslar, tabletter – detta är några av de former som du kan hitta dessa produkter i. Kom ihåg att PWO inte är gjort från en specifik ingrediens. Vi pratar om en blandning av ingredienser som har bevisats att vara hjälpsamma för just detta ändamål. Vissa av dessa ingredienser kan vara kreatin, koffein, DMAA, beta-alanin, etc. De flesta av dem fokuserar på att ge en bättre uthållighet och energi till dina muskler. Vissa av dem kan också hjälpa användare att känna sig mer fokuserade och alerta. Precis som med andra produkter av denna typ, så kan PWO leda till biverkningar. Om du däremot tittar på etiketten och tar reda på hur du använder dem korrekt, så kan dessa biverkningar undvikas.

 • PWO inkluderar en variation av kosttillskott som tas innan träning som är bra för dig om du vill bli stark
 • De ger oftast dina muskler bättre uthållighet
 • De kan också ge energi, vakenhet och fokus

4. Kväveoxid – förbättrar blodcirkulationen för att främja styrka

Typ: Gas
Pris: Lågt till mellan
Smak: Naturlig
Effekter: Återhämtning av muskler, ökad muskelmassa och förbättrad blodcirkulation
Effektivitet: Mellan till hög

Kväveoxid produceras naturligt i människokroppen. Det har en positiv effekt på många processer som pågår i våra kroppar. Till exempel kan cellerna i kroppen kommunicera tack vare denna gas. Kväveoxid är nödvändigt för blodcirkulationen. Detta gör det populärt bland bodybuilders eftersom musklerna kan få i sig mer näringsämnen när blodcirkulationen är optimerad, vilket i sin tur hjälper dem att få större muskler. Naturligtvis är det bra för vem som helst som vill känna sig stark.

Vi bör också poängtera att det dämpar smärtan som är kopplad med ansträngande träning. Så med de bästa kosttillskotten av denna typ kommer du att främja muskelåterhämtning och minska spänningen i dina muskler. Om allt går bra så bör du kunna få en ökad muskelmassa som inte försvinner så snabbt. Olikt många andra produkter av denna typ, så har kväveoxid inte kopplats med seriösa biverkningar. Men det betyder inte att du kan ta hur mycket du själv vill av denna produkt. Använd dig av det som det instruerats, så kommer du att bli stark utan att känna av de negativa effekterna.

 • Kväveoxid är väldigt viktigt för en ordentlig blodcirkulation
 • Det främjar fördelningen av näringsämnen till dina muskler
 • Denna kosttillskott stöttar muskelåterhämtning och lättar spänning

5.  DMAA – flera fördelar för kroppen

Typ: Protein
Pris: Lågt till mellan
Smak: Neutral
Effekter: Energi och fettförbränning
Effektivitet: Mellan till hög

DMAA, också känt som 1,3-metylhexanamin, representerar ett amfetaminderivat. Vi pratar om ett av de mest effektiva kosttillskotten för de som vill bli så starka som möjligt. Överväg det som en produkt lik honung när det kommer till björnar. En björn behöver lite honung för att få kolhydrater som omvandlas till energi. DMAA, å andra sidan, ger mer än bara energi.

DMAA används av bodybuilders, tyngdlyftare, studerande och många andra kategorier av människor. Först och främst ger det en mental klarhet och får personer att hålla sig fokuserade under en längre tid. Det hjälper också dig att bränna fett, vilket är ganska viktigt för flesta personer. När personer använder det som ett kosttillskott för sina muskler, så förväntar de sig att få en explosion av energi som kan hjälpa dem att prestera bättre på gymmet. Dessutom kan DMAA hjälpa personer att bli av med oönskat fett och tona deras muskler. Även om det är sant att denna produkt är bannad från många sportevenemang, så är det helt säkert och lagligt att ta de rekommenderade mängderna för icke-sportsligt bruk.

 • DMAA står för 1, 3-metylhexanamin
 • Denna produkt används av bodybuilders, tyngdlyftare, studerande och vem som helst som vill bli stark
 • Det ger fokus, vakenhet, energi och bränner fett

6. Beta-alanin – jobba med dina muskler och bli stark

Typ: Aminosyra
Pris: Lågt till mellan
Smak: Besk
Effekter: Ökar fysisk styrka, fettförbränning, förbättrar den atletiska prestandan och minskar muskeltrötthet
Effektivitet: Lågt till mellan

Beta-alanin är en aminosyra som naturligt produceras i människokroppen. Genom att ta kosttillskott som innehåller beta-alanin så kan man öka nivåerna av karnosin i musklerna. Vet betyder det? Tja, när nivån av karnosin i blodet är högt, så hjälper det kroppen att bränna fett. Det resulterar i att du kan förvänta dig en bättre prestation och en boostad anaerob nivå. Personer tar beta-alanin och hoppas på att de eventuellt kommer att förbättra sin fysiska styrka i allmänhet genom att stärka sina muskler. Starka muskler kan också hjälpa personer att reglera vikten.

Listan med fördelar av att använda beta-alanin slutar inte här. Denna produkt kan också hjälpa dig att öka nivåerna av kollagen och nukleinsyror. Det kommer att leda till en förbättrad läkning av sår, vilket också gör beta-alanin till ett bra tillskott att ta innan träningen. Några begränsade studier har visat att denna aminosyra kan hjälpa aktiva personer att öka muskelmassa och minska trötthet. Sist och slutligen så är det en väldigt effektiv produkt som är värd att testa.

 • Beta-alanin är en aminosyra som finns i kroppen naturligt
 • Detta är också ett kosttillskott som kan hjälpa dig att bränna fett
 • Beta-alanin ökar muskelmassa och motverkar trötthet

7. Taurin – en aminosyra som blir mer och mer populär

Typ: Aminosyra
Pris: Lågt till mellan
Smak: Besk
Effekter: Förhindrar muskeltrötthet, skyddar mot oxidativ stress och ger energi
Effektivitet: Mellan till hög

Om du någonsin har druckit en energidricka, så är chansen att du testat taurin ganska stor. Det är en aminosyra som finns i många av dessa drycker. Det som är intressant är att några av dessa drycker har en björn i sin logotyp som ett tecken på styrka och energi. De goda nyheterna är att du även kan ta taurin i form av ett kosttillskott. Detta kosttillskott har redan hjälpt hundratals personer att bli starka, eller starkare än förr.

Forskare har kunnat länka taurin med en bättre atletisk prestation. Tack vare det kan muskeln arbeta längre och hårdare, eftersom de drar ihop sig snabbare utan att orsaka smärta. Det kan också hjälpa dig att göra dig av med toxiner som kan orsaka muskelsmärtor och -trötthet. Du kan också förvänta dig ett bättre skydd mot oxidativ stress och cellskador. Taurin ger flera fördelar för dina muskler och det hjälper även personer att minska muskelskador, boostar fettförbränning och minskar trötthet.

 • Taurin är en annan viktig aminosyra
 • Det finns i många energidrycker
 • Det påverkar muskler på några olika sätt

8. ZMA – en dos av viktiga mineraler för dina muskler

Typ: En blandning av mineraler och vitaminer
Pris: Lågt till mellan
Smak: Besk
Effekter: En boost för din testosteron och minskar muskeltrötthet
Effektivitet: Mellan

ZMA är en förkortning av zink magnesium aspartat. Erfarna bodybuilders, atleter och passionerade fitness fans är antagligen bekanta med detta kosttillskott. Det finns faktiskt tre ingredienser i det – zink, magnesium och vitamin B6. Det innehåller mer än 100 av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av vardera av dessa mineraler. Det är precis som när en björn hittar en bikupa fylld med honung. En mätt björn är en stark björn.

De flesta personer använder sig av ZMA för att boosta sin atletiska prestation och bygga muskelmassa. Det som är intressant med ZMA är att det arbetar indirekt. Det används nämligen för att förhindra magnesium- och zinkbrist. När nivåerna av dessa två viktiga mineralen är låga, så påverkas produktionen av testosteron negativt. Utan en ordentlig mängd av detta hormon, så kan du inte förvänta dig att bygga muskelmassa. Vi bör också lyfta fram det faktum att magnesium och zink kan minska muskeltrötthet. Det är bra om du planerar att börja med energiska träningspass för att stärka dina muskler.

 • ZMA är en blandning av zink, magnesium och vitamin B6, vilket är bra om ditt mål är at bli stark
 • Det är bra för atletisk prestanda, speciellt för att minska muskeltrötthet och boosta nivåerna av testosteron
 • Vissa personer använder det för att gå ner i vikt

9.  HMB – en kraftfull metabolit

Typ: Metabolit
Pris: Lågt till mellan
Smak: Stark
Effekter: Förbättrar din aerobiska träningsprestation, boostar muskelstorlek, kraft och styrka
Effektivitet: Mellan till hög

HMB är namnet på en av de bästa kosttillskotten för dina muskler som kan göra dig stark som en björn. Det originella namn är Its original name is beta-Hydroxy beta-isovaleriansyra. Det representerar en metabolit av leucin, vilket är en aminosyra. För att få de bästa resultaten från att ta detta kosttillskott, så bör du följa en passande träningsrutin. Enligt vissa experter krävs det bara tre gram av detta kosttillskott för att boosta muskelstorlek, kraft och styrka. Det hjälper också personer att få mager kroppsmassa och förhindrar muskelskador.

Det som gör HMB speciellt är det faktum att det kan förbättra resultaten av en aerobisk träning. Så, om du är involverad i aerobisk fitness (men också HIIT) så kan du förvänta dig bättre resultat. Detta är ett helt lagligt kosttillskott som används av hundratals atleter runt om i världen. När det tas i mindre doser (3 gram per dag rekommenderas) skapar denna produkt inte några biverkningar. Kom ihåg att vissa tillverkare föreslår att om du tar HMB regelbundet i upp till sex veckor, kan det hjälpa dig att få upp till ett kilo muskelmassa. Såklart behöver du också träna regelbundet om du vill hålla dig stark.

 • HMB är en metabolit av en vanlig aminosyra – leucin
 • Det används av många professionella atleter runt om i världen
 • Du bör ta tre gram HMB per dag i upp till sex veckor för att få en chans att gå upp ett kilo muskelmassa (kombinerat med vanlig träning)

Comments are closed.