Hur Man Tappar Fett I Ansiktet – 9 Steg Som Måste Vidtas

Du har arbetat hårt för att gå ner i fett och sänka ditt BMI, eller hur? Det kan vara något du saknar – ditt ansikte. Är du nyfiken på hur du får ett tunnare ansikte och tappar fett på dina mest synliga drag? Den här guiden är för dig! Du lär dig:

  •      Hur man tappar fett i ansiktet
  •      Hur man använder hungerdämpande medel och piller för viktminskning för att få ditt ansikte att bli tunnare
  •     Hur du tränar musklerna i ansiktet för att tappa det extra “fluffet”

Nu kör vi! Så här kan du gå ner i vikt och få ett tunnare ansikte.

1. Drick mer vatten

En av de mest troliga syndarna som gör att ditt ansikte ser knubbigt ut är vätskeansamling. Om du dricker mycket koffein, äter mycket salt mat eller bara är generellt uttorkad, kommer ditt ansikte att bli riktigt puffigt. Tack och lov är det något som är superlätt att fixa!

Allt du behöver göra är att ta reda på varför du behåller vätskor. Du kan nästan direkt (åtminstone på dagen) få det att se ut som om du har ett tunnare ansikte utan att oroa dig för att förlora fett eller nå det BMI du har satt som mål. Allt du behöver göra är att dricka mer vatten.

Lägg till en stänk av citron eller lime i vattnet, eftersom det är naturliga diuretika. Du kommer också att vilja hålla på det extra saltet under en dag eller så, eftersom det med all säkerhet kommer att få ditt ansikte att se knubbigt ut. Kort sagt kan du göra ansiktet mycket tunnare genom att bara dricka mer vatten!

●      Ibland kommer ditt ansikte att se fett ut eftersom du behåller vätskor

●      Du kan avhjälpa detta på en dag eller så

●      Drick bara mer vatten och tillsätt ett stänk av citron eller limesaft

2. På tal om salt …

Natrium är en stor syndare som får ditt ansikte att se fett ut. Du måste skära ned på obestämd tid om du inte hela tiden vill se uppblåst ut. Samma sak gäller alkohol – att öl och sprit inte hjälper dig att få ett tunnare ansikte.

Skär ner på saltintaget för gott – det är i alla fall bra för dig. Mindre salt är bättre för ditt blodtryck och kan sänka din risk för hjärtsjukdomar och stroke. Med andra ord är det på det stora hela en bra idé.

Läkarna rekommenderar att ditt dagliga saltintag inte överstiger en tesked. Och det är inte bara vad du får från saltkaret – det inkluderar saltet i dina konserver, naturliga livsmedel och paketet med nudlar du åt till lunch idag.

Att hoppa över saltet har inget med ditt BMI att göra, men det skadar verkligen inte! Du kan få ett tunnare ansikte genom att begränsa ditt natriumintag.

●      Salt garanterar i princip behåller vätska

●      Vätskeretention får ditt ansikte att se fett ut

●      Begränsa ditt totala natriumintag till cirka en tesked per dag

3. Prova ett viktminskningstillskott

Viktminskningspiller kan, när de används korrekt, hjälpa dig att tappa fett, få ett tunnare ansikte och sänka ditt BMI. Så varför inte försöka lägga till ett i din dagliga rutin?

Det finns alla typer av viktminskningstillskott på marknaden, men de faller vanligtvis under en av tre kategorier: hungerdämpande medel, fettblockerare och fettförbrännare. Prata med din läkare om vilken som är rätt för dig innan du börjar, eftersom vissa kan störa dina mediciner eller medicinska tillstånd.

Viktminskningstillskott kan hjälpa till att stötta din viktminskning avsevärt, och de kan också vara motiverande! För vissa människor är att ta ett viktminskningstillskott all den motivation de behöver för att äta rätt hela dagen.

När du går ner i vikt totalt sett kommer du självklart att gå ner i vikt även i ansiktet. Viktminskningstillskott och piller kan vara den boost du behöver för att gå ner i vikt överallt.

●      Viktminskningstillskott kan vara till hjälp och motiverande

●      Det finns flera typer av kosttillskott – prata med din läkare om vad som är bäst för dig

●      När du går ner i vikt totalt sett blir ditt ansikte också tunnare!

4. Träna ansiktsmusklerna

Det låter dumt. Vi vet. Men genom att bara göra en snabb Google-sökning så ser du exakt vad vi menar. Det finns en trend där människor gör cirka 10 minuters ansiktsövningar varje dag – och resultaten är fantastiska!

Om du letar efter exempel kan du söka efter japanska ansiktsövningar. Nu vet vi inte om några medicinska studier som har gjorts på effekterna av dessa övningar, men du måste erkänna – de som säger att de gör dessa övningar ser bra ut, även när de är äldre!

Du kommer att känna dig dum när du gör ansiktsövningar och ansiktsyoga, så gör dem i privat i ditt eget hem eller i ett badrum på Burger King. Så länge du är bekväm att göra dem, gör det ingen skada så varför inte ge ansiktsövningar ett försök för att få ett tunnare ansikte och förlora fett runt de 43 musklerna i ansiktet?

●      Ditt ansikte har 43 muskler, men det finns en god chans att du glömmer att träna dem!

●      Människor har gjort “ansiktsyoga” i flera år – det kan göra att du ser yngre ut

●      Prova att träna dina ansiktsmuskler för att förlora fett i ansiktet

5. Ta en spinningklass

Eller gå på ett löpband, eller jogga, eller gå en promenad … du fattar poängen. Kardio. Kardioövningar kan hjälpa dig att minska ditt totala BMI och förlora fett och få ett tunnare ansikte. Faktum är att ju mer kardio du gör på lång sikt, desto mer fett kommer du att bränna medan du vilar.

Proffs rekommenderar att du får 75 minuters kraftig träning varje vecka, men 150 minuters måttlig träning räcker också. Du kan gå, simma, vandra, cykla eller till och med kratta löv i din trädgård – allt räknas som träning, så rör på dig!

Du kommer att gå ner i fett och få ett tunnare ansikte medan du sänker ditt BMI när du bara står upp från soffan. Verkligen – det spelar ingen roll vad du gör. Dansa, rid på en häst, dammsug golvet eller ta en Zumba-klass. Naturligtvis kommer det också att hjälpa om du också tar ett viktminskningspiller.

●      Måttlig till kraftig träning hjälper dig att förlora fett och sänka ditt BMI

●      När du går ner i vikt blir ansiktet tunnare

●      Det spelar ingen roll hur du rör dig, så länge du bara gör det

6. Sluta ät bröd

Liksom natrium kan raffinerade och bearbetade kolhydrater få ditt ansikte att se fett ut. Detta är dock inte vätskeansamling – det är faktiskt lagrat fett som orsakas av dessa onaturliga stärkelser som är låga på fibrer. Fullkorn alltid ett bra tillskott till din diet. Enbart fibrer kan hjälpa dig att förlora fett. Men det vita brödet? Säg bara nej tack.

Raffinerade och bearbetade kolhydrater har visat sig öka magstorleken – och totalt sett – fettet. Under fem år behöll personer som åt mer socker, raffinerade kolhydrater och alkohol mer fett än de som konsumerade mindre. Som ni vet nu kommer en minskning av det totala fettet att ge dig ett tunnare ansikte.

Älskar du bröd och pasta? Inga problem! Du kan minska ditt BMI och tappa fett. Byt bara till fullkornsprodukter så kan du fortfarande njuta av den stärkelsefulla maten du älskar.

●      Raffinerade kolhydrater kan öka ditt kroppsfett, så hoppa över dem!

●      Människor som äter mer av dessa stärkelser behåller mer kroppsfett än de som äter mindre

●      Du kan fortfarande njuta av fullkorn, se bara till att det är fullkorn

7. Zzzzzzzzzzzzz………

Ja. Sov.

Har du någonsin vaknat efter bara några timmars sömn och tittat i spegeln? Inte så söt, eller hur? Dina ögon är trötta, dina läppar ser tunna och bleka ut och ansiktet ser bara fett ut. Du kan ha ett tunnare ansikte på bara några dagar när du gör några justeringar av ditt sömnschema.

När du inte får tillräckligt med sömn gör du ett antal saker mot kroppen. Det första du behöver veta är att forskare, vetenskapsmän och läkare är överens om att vuxna behöver mellan 7 och 9 timmars sömn varje natt (eller dag, om du är en nattskiftarbetare). Det är ständig, oavbruten sömn. Om du inte får det händer detta.

●      Du kommer att lita på lattes och frappu-cappu-mokka-chino-lattes för att få dig igång på morgonen. För att sätta det i perspektiv har en stor Starbucks Caramel Macchiato 510 kalorier. Inte bra.

●      Du kommer att bli hungrig mitt på natten. Det är bara hormoner och vetenskap. Din kropp producerar ett antal hormoner som påverkar din hunger. När de påverkas, påverkas även dina ätmönster också.

●      Nämnde vi hormoner? Det finns naturliga kemikalier som din kropp producerar som definitivt kommer att påverka din viktminskning om du inte sover bra. Ghrelin och kortisol är de två som troligtvist påverkar hormonerna mest. Leptin är en annan stor, eftersom att minskad sömn kommer att minska mängden av detta aptitreglerande hormon.

●      När du är hungrig och sömnig klockan 3 på morgonen fungerar din hjärna inte ordentligt. Du kommer att småäta. Lita på oss.

Det finns så många goda skäl till varför du bör få mer sömn, inklusive ett tunnare ansikte. När du får 7 till 9 timmar bra sömn varje natt kommer du att förlora fett och minska ditt BMI lättare än om du bränner ljuset i båda ändarna.

8. Använd smink

Män, det här gäller också för er. Det finns gott om unisexprodukter på marknaden som du kan använda för att skapa en illusion av ett tunnare ansikte. Du kan använda BB-cream och till och med konturpulver för att få det att se ut som att du har ett tunnare ansikte, utan att oroa dig för ditt BMI.

Kvinnor, ni kanske vill göra lite mer än bara konturer. Använd mascara, skugga och liner för att få era ögon att synas och distrahera andra från puffiga kinder eller en dubbelhaka. Glöm inte att också fylla i dina bryn med en naturlig färg! Lägg till slut på lite skimrande pulver eller bronzer för att markera dina kindben.

Smink kan göra mirakel om du försöker få ditt ansikte att se tunnare ut. Använd dessa verktyg för att förbättra ditt utseende när du bantar och motionerar för att tappa fett överallt.

●      Sminkprodukter är tillgängliga för både män och kvinnor

●      Att få dina ögon att “poppa” är ett enkelt sätt att få ditt ansikte att se tunnare ut

●      Efterbehandling och skimrande pulver kommer att snygga till ditt utseende och ge dig ett tunnare ansikte

9. Dress to suit your size and shape Klä dig efter din storlek och form

Om ditt ansikte är fett bör du inte bära en polokrage. Du vet redan detta. Så vad ska du ha på dig för att se ut som om du har ett tunnare ansikte? Dina klädval kan göra en stor skillnad i hur du ser ut, så tänk två gånger innan du tar på dig axelvaddarna på morgonen.

Kläder kan ge dig en tunnare ansikte utan att ens försöka. Välj skjortor med låg krage som v-hals och polotröjor och håll dig borta från de som täcker din nacke. Mörkare färger som svart och mörkare blåa färger gör också att du ser slankare ut. Att bära horisontella ränder är också ett nej. Om du måste bära ränder, se till att de är vertikala.

Ha på dig accessoarer! Mössor med en mindre kant och en hög krona kan göra att du ser tunnare ut. Kvinnor, hängande örhängen kan också få ditt ansikte att se bra ut. Undvik de ovala och tårformade, och vinkla örhängen som står i kontrast till ansiktet.

Du kan alltid få dig att se tunnare ut genom att bära kläder som smickrar din form. Glöm inte att ha på dig accessoarer och ha dina färgval i åtanke.

●      Hur du klär dig kan påverka hur mycket tunnare ansiktet kommer att se ut att vara

●      Undvik skjortor med hög krage och horisontella ränder

●      Se till att bära accessoarer och välj stilar som ser bra ut på dig

Slutsats

Du kan göra ditt ansikte tunnare genom att gå ner i vikt! Men under tiden finns det gott om tips och tricks som du kan använda för att ge en illusion av ett smalare och sundare ansikte. Bär rätt kläder och accessoarer, ta på dig lite smink och se till att du inte behåller vätska. Du kommer att märka en skillnad i hur ditt ansikte ser ut på nolltid!

Comments are closed.