Hur man blir av med celluliter: 9 otroliga strategier

Vill du bli av med celluliter? Välkommen till klubben som har flera miljoner medlemmar runt om i världen. Det bestämda subkutana fettet som kan hittas i lår och höfter är ett mycket vanligt problem hos den moderna kvinnan. Självklart finns det många män som har samma problem.

När ditt BMI (Body Mass Index) går över sina normala nivåer, kan du förvänta dig att celluliter kommer fram. Däremot kan till och med smala personer påverkas av ansamlingar av subkutant fett. Allt från dålig diet och ingen fysisk aktivitet till snabb viktökning, graviditet och hormoner – celluliter kan visa sig på grund av många olika anledningar. De goda nyheterna är att det finns strategier som kan hjälpa dig att bli av med dem, och de bästa presenteras i denna guide.

 • Gör dig bekant med mekaniken av dessa strategier
 • Lär dig hur du enkelt blir av med celluliter
 • Ta reda på hur du undviker att få celluliter i framtiden

De strategier som vi kommer att dela med oss av till dig fungerar bra för både kvinnor och män. De är säkra, och i de flesta fall kräver de inte mycket pengar. För att få de bästa resultaten måste du vara disciplinerad och ihärdig. Att bli av med celluliter kan vara en svår uppgift, men det är en uppgift som är värd att utföra. Så låt oss kolla in de 9 mest otroliga strategierna som kommer hjälpa dig att lösa detta problem.

1. Bli en kung eller drottning på fitness

Kostnad: Låg till hög
Tid: Åtminstone två eller tre månader
Tillgänglighet: Tillgängligt nästan överallt
Svårighetsgrad: Medium
Effekter: Kortvariga och långvariga effekter

Det är uppenbart – om du inte är i form kommer du snart att upptäcka celluliter på olika delar av din kropp. Fysiskt inaktivitet är inte bara dåligt för att det leder till celluliter, det är också dåligt för din hälsa rent generellt. Personer som är inaktiva har oftast ett dåligt BMI, men även smala personer som är inaktiva kommer att uppleva hälsoproblem efter ett tag. Så det är en bra idé att börja träna och bli en kung eller drottning av fitness för att bli av med celluliterna.

Du har egentligen två alternativ här. Först och främst kan du gå med i ett gym och följa råden du får av en tränare. Detta kan vara ett dyrt alternativ i vissa fall. För det andra kan du träna hemma. Det senare alternativet är självklart mindre kostsamt, även om det i vissa fall kräver att du köper utrustning för att bli av med celluliter ordentligt. Kom ihåg att det tar några månader för att se ordentliga resultat.

 • Fysisk inaktivitet är ett av de främsta orsakerna till celluliter hos män och kvinnor
 • Du kan bli en kung eller drottning av fitness på ett gym eller hemma
 • Ta dig tiden att välja det bästa alternativet för dig, men börja träna så snabbt som möjligt

2. Bemästra konsten av att äta nyttigt

Kostnad: Låg till medium
Tid: En månad eller mer
Tillgänglighet: Tillgängligt nästan överallt
Svårighetsgrad: Enkelt/Medium
Effekter: Kortvariga och långvariga effekter

Du är vad du äter – det är det uttryck alla personer som vill bli av med celluliter bör upprepa lite nu och då. All behandlad mat du äter dagligen är en börda för din kropp. Efter en viss tid kommer toxinerna börja samlas och leda till bildningen av envisa celluliter. Så om du vill förhindra celluliter och göra dig av med dem, behöver du börja följa en ordentlig diet.

Byt ut dina snacks som är fyllda med behandlat fett till nötter istället. Introducera mer frukt och grönsaker till din diet och håll dig borta från snabbmat. För många personer kan en förändring som detta vara överväldigande. Om du tror att du är en av dessa personer, bör du börja långsamt och göra ändringar lite nu och då. Kom ihåg att om du tar dig an detta långsamt, kommer resultaten att komma långsammare, men åtminstone kommer du att kunna hålla dig på rätt spår. Att äta nyttigt behöver inte vara dyrt och det kan ge både kortvariga och långvariga effekter på din allmänna hälsa.

 • Ta bort behandlad mat helt och hållet från din diet
 • Du behöver inte göra en radikal förändring direkt
 • Att äta nyttigt kan vara billigt

3. Upptäck världen av kosttillskott för viktnedgång

Kostnad: Låg till medium
Tid: Åtminstone en månad
Tillgänglighet: Tillgängligt nästan överallt
Svårighetsgrad: Enkelt
Effekter: Kortvariga effekter

Industrin med kosttillskott för viktnedgång har klättrat uppåt allt mer under det senaste årtiondet. Det finns så många produkter som dessa på marknaden att vi fritt kan säga att det finns en hel värld med dessa kosttillskott. Precis som namnet säger, så finns det kosttillskott som hjälper personer att gå ner oönskade kilon. De fungerar på olika sätt, inklusive fettförbränning genom att öka metabolismen, aptithämmande och mer.

När du väljer ett kosttillskott som kan hjälpa dig att gå ner i vikt och till slut få dig att bli av med celluliter, så behöver du vara försiktig. Det finns många ineffektiva produkter på marknaden. Den bästa idén är att hålla sig till kosttillskott som är innehåller naturliga ingredienser (de flesta av ingredienserna behöver vara naturliga), eftersom du på detta sätt kan undvika seriösa biverkningar. I fall du vill vara säker på att du får bra resultat, måste du läsa recensioner och göra lite forskning innan du köper ett kosttillskott för viktnedgång.

 • Det finns hundratals kosttillskott likt dessa på marknaden
 • De fungerar på olika sätt
 • Köp endast ett kosttillskott för viktnedgång efter du har gjort en ordentlig forskning

4. Använd anticellulitkräm på kroppen och se magin

Kostnad: Låg till hög
Tid: Några veckor
Tillgänglighet: Tillgängligt nästan överallt
Svårighetsgrad: Enkelt
Effekter: Kortvariga och långvariga effekter

Anticellulitkräm är ett annat vapen du kan använda dig av för att bli av med celluliter. De är speciellt designade hudkrämer som fungerar som fettförbrännare och eliminatorer av celluliter. De är gjorda på ett sätt som låter dem hantera ansamlingen av toxiner och fett djupt under huden. Dessutom kommer vilken anticellulitkräm som helst också ha en positiv påverkan på din hud. Me de bästa krämerna kan du förvänta dig föryngrad och mjukare hud.

Vi bör också lägga till att de mest effektiva typerna av anticellulitkräm är fyllda med ingredienser som kommer från Moder Natur. På detta sätt kan du vara säker på att du inte ser några biverkningar på och under din hud. Allt från sheasmör och vitamin A till koffein – dessa krämer ger dig de bästa ingredienserna för din hud och vi är säker på att dina celluliter kommer att hata dem.

 • Anticellulitkräm har visat sig vara väldigt effektivt mot celluliter
 • De är enkla att använda och ger resultat på en kort tid
 • Välj en helt naturlig anticellulitkräm

5.  Laserbehandling – använd laserstrålar för att bli av med celluliter

Kostnad: Medium till hög
Tid: Några få behandlingar
Tillgänglighet: Tillgängligt på vissa ställen
Svårighetsgrad: Medium
Effekter: Kortvariga och långvariga effekter

Det kanske låter lite radikalt för vissa personer, men sanningen är att det inte finns någonting läskigt eller ovanligt med laserbehandlingar som används för att bli av med celluliter. Dessa behandlingar fokuserar på att bryta ner ansamlingar av fett. På detta sätt kan din kropp eliminera toxiner helt och hållet på ett naturligt sätt med hjälp av ett utsöndringssystem. Lasern kommer att fokusera på problemområden med utmärkt precision.

För att vara helt ärlig kan denna typ av behandling vara dyr. Däremot har många personer som har testat på denna metod sagt att den fungerar riktigt bra. Det som är bra är att du kan se de första resultaten efter första behandlingen. Nästan vem som helst kan göra dessa behandlingar, men om du vill hålla dig på den säkra sidan är det klokt att prata med en läkare innan du gör din första behandling.

 • En icke-inkräktande behandling
 • Det ger resultat direkt
 • Det kommer att krävas några behandlingar för att få de bästa resultaten, och dessa behandlingar kan vara dyra

6. Slappna av, varva ner och bli av med celluliter med hjälp av kroppsmassage

Kostnad: Låg till medium
Tid: Några behandlingar
Tillgänglighet: Tillgängligt på vissa ställen
Svårighetsgrad: Enkelt
Effekter: Kortvariga och långvariga effekter

Vi alla vet att massage kan hjälpa dig slappna av och eliminera stress, men visste du att i vissa fall kan det faktiskt hjälpa dig att bli av med celluliter också? Det krävs en professionell massör för att kunna lägga tryck på kroppen, speciellt på de delar där celluliter finns, för att kunna märka av resultat.

Det finns några olika typer av massage där ute, men enligt många experter är det en djupgående massage som lovar att ge de bästa effekterna för att ta bli av med celluliter. Massörer kan manuellt bryta ner ansamlingar av fett och jämna ut området. Glöm inte att en bra massage som detta också förbättrar blodcirkulationen, vilket är väldigt viktigt för att förhindra att fettet samlas igen.

 • Kroppsmassage kan vara hjälpsamt för att bli av med celluliter
 • En djupgående massage är den bästa typen av massage för just detta ändamål
 • Använd dig av professionella tjänster för att se de bästa resultaten

7. Fettsugning – ibland är kirurgi det bästa alternativet du har

Kostnad: Medium till hög
Tid: Några behandlingar
Tillgänglighet: Tillgängligt på vissa ställen
Svårighetsgrad: Enkelt/Medium
Effekter: Långvariga effekter

Om du är en av de personer som inte är rädd för att göra vad som helst (och betala så mycket som du blir ombedd att betala) för att bli av med celluliter, så behöver du överväga fettsugning. Detta är ett ganska enkelt kirurgiskt ingrepp som eliminerar celluliter och fett i allmänhet. Grundidén med fettsugning är att hjälpa personer forma sina kroppar, inte för att gå ner i vikt som vissa personer kanske tror.

Tack vare fettsugning kommer du kunna ta bort och jämna ut ansamlingar av celluliter oavsett vilken del av kroppen de finns på – låren, höfterna, skinkorna, etc. Som vi sagt tidigare så bör du känna till att detta kirurgiska ingrepp ofta är dyr, men om allt går på rätt sätt så kan du förvänta dig långvariga resultat.

 • Fettsugning är ett kirurgiskt ingrepp
 • Detta är en mycket effektiv strategi för att bli av med celluliter
 • Det kan vara ganska dyrt att använda sig av behandlingar som denna

8. Släpp lös ljudets makt

Kostnad: Medium till hög
Tid: Några behandlingar
Tillgänglighet: Tillgängligt på vissa ställen
Svårighetsgrad: Enkelt
Effekte: Lågnvariga effekter

Ultraljud är faktiskt ett ljudtryck som människor inte kan höra. Många personer känner till att ultraljud används för att kontrollera utvecklingen av fostret hos gravida kvinnor. Men denna behandling används också för att behandla muskelsmärta, muskelskador, och tydligen också för att bli av med celluliter. Så hur kan ultraljud hjälpa dig bli av med celluliter?

Tack vare denna procedur ökar dina celluliters temperatur, vilket innebär att huden och området under huden också värms upp. Det resulterar i att blodcirkulationen förbättras och mer blod når de mer problematiska områdena. Det förbättrade blodflödet kommer att minska och/eller ta bort toxiner och andra föreningar som deltar i att bilda celluliter. Ultraljud används direkt på de påverkade områdena. Hela proceduren varar bara några minuter och kräver några behandlingar för att se resultat.

 • Ultraljud är en procedur som används för många olika saker, inklusive att bli av med celluliter
 • Detta är en smärtfri och icke-inkräktande procedur
 • Det kräver några behandlingar för att se resultat

9. (Torr)skrubba din väg till en kropp fri från celluliter

Kostnad: Låg
Tid: Några behandlingar
Tillgänglighet: Tillgängligt på vissa ställen
Svårighetsgrad: Enkelt/Medium
Effekter: Kortvariga effekter

Att torrskrubba är något som kräver att skrubba huden på ett specifikt sätt med hjälp av en torr skrubborste. Det görs oftast innan man duschar. För att vara helt ärlig så finns det inte några vetenskapliga bevis som stödjer dessa påståenden om att denna strategi kommer hjälpa dig bli av med celluliter, men det finns många personer som kan bekräfta detta. Dessutom säger de att torrskrubba sin kropp har gett dem många andra hälsofördelar.

Enligt vissa rapporter kan det hjälpa till med blodcirkulationen, hjälpa personer bli av med döda celler från sin hud, förbättra funktionen av lymfsystemet och eliminera toxiner. Självklart har de flesta av dessa saker en positiv effekt på att bli av med celluliter. Till exempel kan du märka av att du får celluliter om ditt lyftsystem inte fungerar på rätt sätt. För att skrubba sin väg till en cellulit-fri kropp, rekommenderas der att använda en skrubborste med naturliga och mjuka fibrer. Skrubba dagligen för att få de bästa resultaten.

 • Att torrskrubba är bra för vår hälsa rent allmänt
 • Du kan hitta många borstar du kan använda till just detta ändamål
 • Man tror att det är speciellt användbart att torrskrubba för att lymfsystemet ska fungera

Comments are closed.