Hur Man Får Smala Ben Och Lår – 6 Bästa Sätten

Människor kommer i alla former och storlekar. Vissa är tyngre ovantill medan andra är tyngre nedtill. Om du vill få smala ben och lår är den här guiden något för dig. I den här artikeln ska vi prata om:

 • Hur man tränar för att gå ner i vikt i benen och låren
 • Hur man klär sig så att den nedre halvan av din kropp ser smalare ut
 • Vad du kan göra för att sänka ditt BMI så att du får smala ben och lår

Är du redo att börja trimma bort fettet från låren? Läs den här guiden och kom igång nu!

1. Fettförbränningstillskott

Har du någonsin tittat på hyllorna med fettförbränningstillskott i butikerna och undrat om de hjälper? Kan ett litet piller eller tablett verkligen hjälpa dig att få smala ben eller sänka ditt BMI? Ja, du kan få smala lår med hjälp av viktminskningstillskott.

Du bör alltid prata med din läkare innan du börjar ta ett tillskott, eftersom de kan motverka de mediciner du redan tar. Men om du menar allvar med att få smala lår bör du överväga ett fettförbränningstillskott. Fettförbränningstillskott kan hjälpa dig att öka din ämnesomsättning och hjälpa dig att gå ner i vikt.

Du kan ta alla typer av fettförbränningstillskott som du gillar, förutsatt att det inte stör dina nuvarande hälsoproblem. Det finns ett brett utbud av aktiva ingredienser att välja mellan, från garcinia cambogia till koffein, så välj det du gillar bäst, se till att få godkännande från din läkare och få smala lår och smala ben lättare med fettförbränningstillskott.

 • Fettförbränningstillskott kan hjälpa dig att få smala ben och lår
 • Rådfråga din läkare innan du börjar ta ett tillskott eftersom vissa kan störa dina mediciner
 • Det finns ett stort antal tillskott på marknaden – välj ett som fungerar och håll dig till det för att få smala ben

2. Fettblockerare

På samma sätt som fettförbränningstillskott kan hjälpa dig gå ner i vikt kan fettblockerare göra detsamma. Fettblockerare är tillskott som kan hjälpa dig att få smala lår genom att blockera fettet från de livsmedel du äter från att tas upp i kroppen.

Det betyder inte att du kan äta snabbmat varje dag. Men med en hälsosam kost och en hel del träning kan fettblockerare hjälpa dig att lättare få smala ben; fett från maten du äter kommer inte att absorberas lika lätt i din kropp och kommer helt enkelt att passera genom ditt system.

Precis som med fettförbrännare finns det många fettblockerare på marknaden. Titta på huvudingredienserna såväl som de “inaktiva” och prata med din läkare. Välj sedan en fettblockerare som fungerar med dina unika behov och din kost.

 • Fettblockerare blockerar fett från maten du äter från att tas upp i kroppen
 • Du måste äta en hälsosam kost – lita inte på dessa som mirakelpiller
 • Med en hälsosam kost och träning kan du sänka ditt BMI och få smala ben och lår med en fettblockerare

3. Träna!

Du visste att det skulle komma. Det kommer att bli näst intill omöjligt att få smala lår och smala ben utan att träna. Men den goda nyheten är att du inte behöver begränsa din träning till träningspass som fokuserar på dina ben.

Det är omöjligt att “fokusera” din viktminskning … det går bara inte att göra. Vissa människor tror att det finns dieter som “kommer att minska magfett” eller “trimma fett från låren” men det är bara inte sant. All träning är bra träning och hjälper dig att sänka ditt BMI och minska fett i hela kroppen.

Vad det betyder för dig är att du kan ta dig dit och gå, springa eller hoppa så är du är på väg mot smala lår och ben. Alla övningar du deltar i kommer att hjälpa dig att sänka ditt BMI. Det kommer också att hjälpa dig att tona benen och få det utseende du vill ha.

Naturligtvis finns det några övningar du kan göra för att fokusera på musklerna i benen. Det betyder att när du börjar gå ner i vikt kommer musklerna i låren och till och med dina vader att se smala och tonade ut. Desto bättre när du vill ha smala ben och lår!

 • Du måste träna lite om du vill ha smala ben och lår
 • Du behöver inte fokusera på dina ben om du vill att låren och benen ska se smalare ut
 • All träning är bra träning – du kan gå ner i vikt i benen även om du inte fokuserar din träning på dem

4. Klä dig rätt

Låt oss inse det – vissa kläder är inte gjorda för feta lår. Du äger förmodligen ett par byxor som inte får dig att se särskilt smal ut, eller en kjol som får dig att se bredare ut än vad du egentligen är. Donera kläderna till din lokala välgörenhetsorganisation och köp kläder som ger dig smala lår.

Välj tyger som formar sig runt dina ben – kvinnor, ni kommer att älska utseendet på en palazzo-byxa – eller en långkjol för att smala av utseendet på dina ben. Män, var inte rädda för att få ett par “skinny jeans” – dessa byxor är designade för att dina ben ska se smalare ut. De gör även så att din rumpa ser bra ut!

Svart smalar alltid av, och en längre sko får dig också att se ut som om du har smala ben. Om du har några frågor om hur du får det att se ut som om du har smala ben och lår medan du sänker ditt BMI bör du besöka en skräddare! Dessa yrkesmän är utbildade för att du ska se så bra ut som möjligt – de kommer inte att styra dig åt fel håll!

 • Hur du klär dig påverkar utseendet på dina ben och lår
 • Du kan få smala ben och lår nästan direkt om du köper rätt kläder
 • Om du har frågor kan en skräddare hjälpa dig att välja rätt utseende beroende på din kroppstyp

5. Ät rätt mat

Du vet redan detta. Långt ner i hjärtat vet du förmodligen att maten du äter inte hjälper dig att få smala ben och lår. De hjälper dig inte heller med att sänka ditt BMI. Så det är dags att göra en förändring.

I stället för att äta din snabbmat är det dags att planera dina måltider så att de inkluderar hälsosammare alternativ för din kropp. Magert kött, grönsaker, färsk frukt och fullkorn är ett bra ställe att börja på. Håll dig borta från snabbmat du litar på när du har bråttom och börja planera dina måltider under veckan.

Gå och handla mat varje vecka, inte varje dag. Och håll dig borta från de impulsköp som kan skapa problem för dig. Livsmedelsbutiker använder sig av knep – de kommer att sätta billiga och ohälsosamma livsmedel framför dig. Så när är hungrig och går till matbutiken kommer du att köpa dessa chips eller brownies.

Du kan prata med din läkare eller en näringsläkare om vilka livsmedel du bör och inte bör äta för att sänka ditt BMI. När du går ner i vikt och när du tränar kommer din hälsosamma kost ytterligare att hjälpa dig att ge dig de smala ben och smala lår som du vill ha.

 • En hälsosam kost är avgörande för dig om du vill ha smala ben och lår
 • Om du har frågor om vad du ska äta ska du tala med din läkare eller en näringsläkare
 • Du kommer inte att få smala ben om du fortsätter att vräka i dig pommes frites, så köp rätt mat en gång i veckan

6. Minska ditt intag av kalorier

Även om du inte bestämmer dig för att du vill äta fullkornsmat och färska produkter – (vi tycker fortfarande att du bör göra det) – kan du gå ner i vikt i benen genom att minska ditt kaloriintag. Du går inte ner i vikt om du inte konsumerar färre kalorier än du gör av med, så det är dags att du börjar minska antalet kalorier du konsumerar.

Ha en matdagbok och logga antalet kalorier du äter varje dag. Glöm inte heller bort kalorierna du dricker! En stor cappuccino från ett kafé innehåller 150 kalorier – killar och tjejer, dessa kalorier räknas!

Skriv ner allt. Från de salta pinnar du åt till gaffeln med mac and cheese som du tog från din dotters tallrik, allt måste loggas. Efter ett tag får du till det. Du loggar automatiskt att ett stort hårdkokt ägg har 71 kalorier eller att 90 gram kyckling har 128 kalorier. Men under tiden bör du notera allt och se till att alla kalorier loggas.

Prata med din läkare, en personlig tränare eller en dietist för att bestämma ditt optimala dagliga kaloriintag.

 • Alla dessa kalorier räknas, oavsett om de är en del av en måltid eller bara snacks som du småäter
 • Logga alla och se till att ditt dagliga intag är vad det borde vara
 • Du får smala ben och smala lår – och sänker ditt BMI – genom att vara noggrann med vad du äter

Slutsats

På samma sätt som du inte kommer att gå ner i vikt över en natt kommer du inte heller att få smala lår eller ben över en natt. Som sagt kan du säkert göra stora framsteg genom att använda kosttillskott, träna, kontrollera vad du äter och till och med klä dig rätt! Dina ben kan se bra ut medan du sänker ditt BMI. Följ bara dessa enkla steg så kan du se ut som om du har smala, magra ben medan du går ner i vikt.

Comments are closed.